juli 15, 2024

Een belangrijke speler op de cryptomarkt

2 min gelezen
Ethereum kopen

Ethereum is een belangrijke en grote speler op de crypto markt, het aantal gebruikers stijgt en het netwerk van de munt is groeiende. Waar Bitcoin wordt gebruikt voor digitaal goud, wordt Ethereum voor het ontwikkelen van Dapps gebruikt. Wil je gebruik maken van Ethereum technologie dan heb je de munt ETH nodig. De vraag naar de munt is de afgelopen tijd erg toegenomen onder gebruikers van cryptomunten. Ethereum kopen komt aan de orde in dit artikel, ook het verhandelen gaan we het over hebben.

Ethereum kopen

Waar kun je zoal ETH kopen?

Wil je als beginner Ethereum kopen kun je dit heel eenvoudig doen met behulp van een handelsplatform. Bitvavo is z’n handelsplatform waar je tegen lage kosten een prima wisselkoers krijgt. Het opslaan en kopen van Ethereum maakt het platform zeer eenvoudig. Ben je meer gevorderd en wil je zelf het beheer over de sleutels, zelf beheren en aanschaffen kan gebruik maken van een zogenaamde broker om daar een rekening te openen. Nederlandse Crypto kantoren wisselen euro’s voor Ethereum en sturen deze naar je wallet.

Ethereum kopen

Wat is verstandig om te doen met de Ethereum

Niets is beter met Ethereum kopen om zelf controle te hebben over de aankopen en de wallet waar de cryptomunten staan. Begin eerst in bijvoorbeeld Bitvavo, niet alleen omdat dit eenvoudig is maar ook erg voordelig. Verdiep je eerst in Ethereum voor je een vermogen gaat uitgeven aan de ETH munt. Het spreekt voor zich dat je een wallet moet hebben die ETH ondersteund. Handel met verstand en besef dat je ook geld kunt verliezen.