mei 24, 2024

Functie omschrijving vacature installatiemonteur

1 min gelezen

Ben jij opzoek naar een nieuwe technische uitdaging? Solliciteer zo snel als mogelijk voor de vacature installatiemonteur.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische installaties, reparaties en onderhoud van machines, het analyseren en oplossen van storingen en het installeren van nieuwe apparaten of systemen in bedrijven of woningen. Wat ook belangrijk is, is dat jij zelfstandig en klantgericht te werk gaat. Als installatiemonteur bent je een vertegenwoordiger van de organisatie. Je werkt aan diverse projecten in de regio zowel zelfstandig als in teamverband en daardoor is geen dag hetzelfde. De kneepjes van het vak leer je van ervaren collega’s. Naast een gedreven en leuk team, krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

vacature installatiemonteur

Werkzaamheden van een installatiemonteur

De werkzaamheden die voorkomen in de vacature installatiemonteur zijn:

Met jouw technische kennis ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van projecten.

Zelfstandig of in teamverband zorg jij voor de onderhoud, reparatie en installatie van apparaten, elektrische bedrading en machines. Het overleggen met de klant of werkgever om diverse problemen te analyseren en hoe deze opgelost kunnen worden. Het bestellen van benodigde materialen en de voorraden bijhouden. Het rapporteren van de werkzaamheden. Het opsporen van storingen en deze herstellen. Zorgen voor de onderhoud en schoonmaak van de gebruikte gereedschappen. De klanten adviseren over eventuele moderniseringen.