juli 15, 2024

Speciale typeplaatjes laten maken

1 min gelezen
logo

Plexiglas-cover-voorzien-van-een-verzinking-1024x768Bij het bedrijf waar ik werk worden regelmatig producten gereproduceerd. Het is belangrijk dat die verschillende oplages verschillende typeplaatjes krijgen. Door de typeplaatjes kan er goed onderscheid worden gemaakt. Het onderscheid is belangrijk voor bijvoorbeeld terugroepacties.

Nieuwe typeplaatjes

De oude typeplaatjes waren op en daarom is aan mij de taak gegeven om zo snel mogelijk nieuwe typeplaatjes te bestellen. Het bedrijf waar wij deze typeplaatjes hadden besteld heet Fleva.

Ons bedrijf heeft vaak te maken met Fleva, omdat zij heel veel verschillende diensten leveren. Het bedrijf wordt toch wel het vaakste gebruikt voor de productie van typeplaatjes.

Voor de nieuwe bestelling moest ik wel een aantal dingen veranderen. De oude typeplaatjes waren wel goed, maar er waren een aantal praktische problemen zoals de kleur. Deze keer wilden wij een typeplaatje dat zo min mogelijk op zou vallen, omdat het eigenlijk alleen voor onze administratie is.

In overleg met Fleva kon alles geregeld worden. De communicatie met het bedrijf verliep zoals gewoonlijk goed en daarom heb ik de typeplaatjes weer besteld.

Binnen een aantal werkdagen werden de typeplaatjes geleverd en deze zagen er goed uit. Fleva heeft weer goed werk geleverd en daar zijn wij tevreden mee!