juni 22, 2024

tip kosten incasso

1 min gelezen

Tegenwoordig schieten de incassobureaus met paddenstoelen uit de grond. Er zijn er ontzettend veel en dat is niet altijd even fijn. Gelukkig ken ik een professioneel bedrijf waarbij de kosten incasso erg laag zijn. Op www.online-incasso.nl kan je gratis een offerte aanvragen. Zo krijg je direct een duidelijk beeld van de verwachte kosten. Indien de kosten hoger zijn als de offerte, hoef je geen extra kosten te betalen.

Echt een aanrader

Dit bedrijf heeft diverse tactieken waarmee ze geld terug krijgen. Op de website staat veel informatie over de tactieken die ze toepassen in verschillende trappen. In totaal heeft het bedrijf drie weken nodig gehad om mijn geld te krijgen. In mijn ogen is dat erg netjes! Soms gaan er maanden overheen en dat is niet fijn. Gelukkig was de service wederom uitstekend. Ik ben daarom zeker van plan om vaker dit bureau in te schakelen, mocht ik een soortgelijk probleem hebben.

Het is echt een aanrader om dit bureau in te schakelen. De kosten incasso zijn er laag, ze zetten alles op alles om jouw geld terug te krijgen en je word tussentijds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.