april 21, 2024

TransIP voor bloggers!

1 min gelezen
bloggen

transipVandaag een leuke tip voor alle bloggers onder ons. Ik ga het vandaag namelijk hebben over transIP. dit bedrijf heeft namelijk een leuk handige tips voor bloggers en dit leek mij ook wel wat. Ik blog nu al een tijdje en ik heb er erg veel plezier in. Deze website heeft ervoor gezorgd dat ik mijn blog heb kunnen uitbreiden.

Ik spreek veel andere bloggers en van een van hun heb ik de tip gekregen om eens op de site te kijken. Dit is namelijk een hele handige website voor mensen die een website willen maken of willen bloggen. Je vindt hier bijvoorbeeld handige plugins die je kunt gebruiken om je blog uit te breiden en om het aantrekkelijker te maken. Verder vind je hier veel handige info over webhosting en domeinnamen. Het is erg belangrijk om de juiste hosting en domeinnaam uit te kiezen. Hierdoor trek je meer bezoekers aan en heb je bijvoorbeeld meer geheugen. Ik ben gestart met bloggen dankzij deze website en inmiddels is mijn blog behoorlijk uitgebreid. Ik heb dankzij deze website ook de juiste domeinnaam en webhosting uitgekozen.bloggen

trans ipIdeaal voor bloggers!

Pas geleden heb ik mijn neef verteld over het bloggen. Hij vond het altijd erg leuk dat ik hiermee bezig ben en hij vroeg me om informatie. Ik vertelde hem toen over transIP en inmiddels gebruikt hij deze website om zijn blog op te bouwen binnen WordPress. Ik ben erg benieuwd hoe het er binnenkort uitziet.