april 14, 2024

Windscherm

1 min gelezen

Iedere horecagelegenheid, café en nog veel meer is in het rijke bezit van een  windscherm. Klanten vinden het heerlijk om uit de wind in de zon te mogen zitten. Heerlijk genieten van een diner bij jou op het terras is toch iets wat je het liefst iedere dag ziet? Met deze schermen draag je als het ware zorg voor je gasten zodat ze zorgeloos op het terras kunnen zitten.

Zo ben ik afgelopen week druk aan het zoeken geweest naar schermen voor op het terras. Ik zat niet te wachten op de hoge kosten waardoor ik via het internet aan het zoeken ben geweest. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Xterior waar ik verbaasd was van de hoeveelheid schermen. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs maken hun het mogelijk om het te maken op de door jou doorgegeven afmetingen van de schermen.logo (1)

Snelle levering

Vanaf het moment dat ik heb besteld bij hun wist ik zeker dat ik hoogwaardig kwaliteit in huis krijg voor een aantrekkelijke lage prijs. Tijdens het bezorgen van deze schermen werd alles netjes nagekeken en mocht ik pas tekenen op het moment dat ik akkoord zou geven voor de schermen die worden geplaatst!