juli 20, 2024

De ptss klachten zijn eindeloos

2 min gelezen

Als je zelf aan ptss lijdt of je kent iemand die aan ptss klachten lijdt of heeft geleden, weet je hoe breed de symptomen kunnen zijn. Bijna iedereen heeft een andere manier van het verwerken van emoties. De ene uit ze allemaal en de andere stapelt ze op en opeens gooien ze deze er allemaal tegelijk uit. De meeste mensen met ptss hebben als ze iets zien wat te maken heeft met de traumatische ervaring die ze hebben meegemaakt, dat ze het weer opnieuw beleven of alleen de emotie beleven die ze toen hadden. Dit kan heel breed zijn. Dat kan zomaar een glazen flesje zijn die toevallig in je gezichtsveld lag toen je het zag gebeuren of een bepaalde plek.

Het verhelpen van ptss

Ptss is een hele moeilijke ziekte om te verhelpen. Toch kan het. Bij psytrec hebben ze verschillende soorten therapieën om je ptss klachten te verminderen en te laten verdwijnen. Ze houden eerst een intake om te kijken wat voor jou het beste werkt. Iedereen heeft namelijk een andere manier van verwerken. Dit kan zijn dat je het verwerkt door bezig te zijn of door erover te praten. Iedereen doet het anders en daarom hebben ze ook 6 verschillende trainingen voor je klaarstaan. 

De mensen die je voor gingen

Er zijn al vele mensen die hebben genoten van de cursussen van Psytrec en hierdoor van de ziekte af zijn. Ze zeggen dat ze herboren zijn en ze een totaal anders mens voelen die weer alles kan doen en weer kunnen leven.