juni 22, 2024

Phonak Virto B-Titanium hoortoestel

1 min gelezen
hoortoestel

Een hoortoestel is een apparaat waar veel mensen veel profijt van kunnen hebben. Vooral de slechthorende vinden dit een geweldige oplossing. Zij kunnen weer deelnemen aan gesprekken en hierdoor raken zij weer uit hun isolement.

Phonak heeft een oplaadbaar toestel op de markt gebracht. De naam van dit toestel is Marvel en geeft een zeer mooi geluid weer. Mensen die dit toestel in gebruik hebben zijn hier ook bijzonder goed over te spreken. Het heldere, volle geluid en de oplaadbare technologie, maken dit apparaatje tot een waar succes.

De vele mogelijkheden van een Phonak hoortoestel

Vroeger was er weinig keuze aan de gehoorapparaten. Vaak waren de kasten die je achter de oren moeten doen erg groot en de kwaliteit niet echt geweldig. Vooral bij de oudere mensen valt het op dat zij vaak een lelijk groot model achter de oren hebben zitten. Wanneer de batterij op is hoor je het apparaat gaan piepen.

Ook mijn oma had zo een model en heeft tegenwoordig een zeer modern apparaatje gekregen. De kwaliteit van horen is hier enorm op vooruit gegaan en dat is meteen aan haar te merken. Vaak zat ze stil in een hoekje op een verjaardag. Tegenwoordig verteld zij weer de leukste verhalen en kan weer deelnemen aan diverse gesprekken. Dankzij de toestellen die via Phonak te verkrijgen zijn is haar leven weer vol met mooie geluiden.